Etichete

, , , ,


Westie e Aky, iar ciobanescul de Bucovina – Tasha. Se stiu din august 2010 si, de atunci, cu vreo 5 zile de pauza, s-au vazut aproape zilnic. Intre timp, Tasha a facut 9 luni si vreo patruzeci si ceva de kilograme, iar Aky are 1 ani si 2 luni si 8 – 8,5 kg. De regula se joaca frumos. Sunt si zile cand Tasha il smotoceste de nu se vede.

Una peste alta insa sunt cand interesati unul de altul, cand total dezinteresati – Aky, situatie in care Tashi il imbia ba cu o jucarie, ba cu un os de curatat dintii, ba cu cine stie ce comoara pe care si-a ascuns-o pentru cand va veni Aky la ea.

Oricum, il lasa la castronul ei, la vasul cu apa si ii confera si privilegiul de a sta pe salteaua ei. Pofticios si usor obraznic, Aky si-a facut un obicei de a-i controla castronul Tashei, ba chiar de a-i spala vasul de mancare. Deh, poate nu l-a curatat ciobanita bine. 

Mai nou, Aky i-a descoperit fundul domnisoarei ciobanita, si ii cam da tarcoale, timp in care ea ii vantura gratios coada peste bot lui Aky.

Vineri, 28 ianuarie, i-am fotografiat. De fapt, am incercat. Ce a iesit, mai jos.

P.S.: La un moment dat, cei doi au fost surprinsi preocupati mirosind un coltisor. Ei bine, acolo era o bucata de gheata pe care si-au disputat-o tacticos:

Publicitate