Etichete

, , ,


E adevarat. M-am lenevit si zilele trecute nu am mai postat nimic. Revin cu informatii: asadar, Aky a fost muscat pe 12 martie in Parcul Circului de un maidanez. A tasnit de langa mine pentru a se mirosi cu un caine care parea de la distanta un lup roscovan. Mi s-a parut ca se inteleg bine, dar in cateva secunde au disparut din raza mea vizuala. Am vazut insa alti doi caini maidanezi cand s-au indreptat spre ei si am auzit oaresce zgomote si latraturi. M-am apropiat strigandu-l pe Aky iar ghemotocul mi-a aparut la picioare ca o minge de fotbal.

Dupa incident a stat doar langa picioarele mele si cauta sa stea departe de ceilalti catei, retras.

S-a jucat el ce s-a jucat, intre timp aparuse si Tashi, dar cum prindea un ragaz, Aky se aseza sub un brad nepasator.

Cand a fost sa plecam, l-am vazut insa patat de sange. Acasa , l-am spalat cu apa si sapun acasa si, pentru ca l-am simtit umflat si am vazut ca are o rana pe perineu, am sunat la medic si am mers si acolo. Dr. Tamara Ionescu i-a facut doua injectii, 35 de lei, antibiotic si anti-inflamator. Am repetat procedura duminica (alti 35 de lei) si, pentru ca rana se inchidea frumos, Aky a primit antibiotic oral. I-am dat doar doua zile. Intre timp insa, Flocea a inceput sa calce mai bine si sa nu mai schioapete atat de vizibil.

Ne-am reluat si vizitele la Tasha. Ea il priveste si ii da oasele ei, el ii ocupa salteaua, ii roade oasele si o miroase sub coada. Sunt comici cand se miros si isi ling unul altuia nasurile. La un moment o sa-i si filmam. Sunt atat de greu de prins unul langa altul. Nu stau o clipa locului.

Anunțuri