Planeta Ham Ham e un loc bun de joaca, mai ales acum ca s-a incalzit iar parcul e plin de bebelusi si carucioare cu copii. E un loc bun de socializare, dar sunt si are si cateva bile negre: ar trebui pus la vedere un anunt cu reguli pentru prietenii bipezi ai catelusilor: sa fie dotati cu pungi pentru a strange oaresce resturi pe care patrupezii le lasa pe teren. Ar fi bine si daca ar fi la vedere minimum doua cosuri, ca poate asa inteleg si oamenii ceva. Si, a treia bila neagra: absenta unei tasnitori in preajma pentru catelandrii insetati si scapati de la joaca.

Altfel, e un loc bun de intalnire pentru prietenii mari si mici. Pana ce vom primi fotografii noi cu Aky si Tasha, postez cateva de astazi, din perimetrul planetei HH. Am profitat de sambata frumoasa si ne-am luat prietena de coada si am mers la joaca in Parcul Circului. Programasem pentru dimineata si o intalnire cu Gabi si Sorina, primii prieteni ai lui Aky.

 Vazandu-l pe Aky cum se bucura cand ii vede, ma intreb ce-o fi in capsorul ala mic de ghem albicios: i-o mai recunoaste? Sau, pur si simplu, se bucura de ei pentru ca-i simte calzi si iubitori fata de el. Oricum, si azi l-au rasfatat aduncandu-i un os muzical din cauciuc tare si o minge cu piuitoare. Domnul westie e un bandit. Parca ar vrea sa arate tuturor cand primeste ceva nou, pentru ca – odata ajuns acasa – ne-a zapacit cu mingea cea noua. 

Mai jos imagini cu Aky si primii lui „parinti”.

La alintat, Aky este printre primii. Dovada:

Anunțuri