Etichete

, , ,


Bucurie mare în week-end. Am mers în parc chiar dacă părea că-l toropește căldura. Așa că sâmbătă am mers în parc la Circ, iar dovadă sunt fotografiile de mai jos, iar duminică am schimbat parcul și, după mai bine de un an, am revenit la Izvor. Aici a cunoscut un pui de caniș negru, pe simpatica Maya, cu care domnul Aky s-a jucat pe rupte, s-a pupat și s-a mirosit. Ba chiar s-a lăsat acoperit cu fân proaspăt tăiat de doi copii – Tudor și Maria care, amuzați, i-au hrănit cu iarbă pe Aky și pe Maya, ori le-au aruncat fericiți o minge de tenis chinuindu-se să rețină un cuvânt greu pentru vârsta lor mică: Aport!

S-a comportat tare bine în parc domnul Aky, și ieri și azi, în ciuda căldurii năucitoare. Și încă nu-i caniculă. Altfel e murdar ca un porc, a mâncat o cireașă și jumătate (da, fără sâmburi) și a testat cu succes pepenele roșu. Clar, e fan!

Acum doar,e într-o parte, ca un ghem cenușiu. N-are nicio grijă și probabil visează ce a făcut peste zi. Ori peste seară. Că am băgat și o tură pe Street Delivery. Deh,  a vrut și el cultura în stradă. Și nu era singurul cățeluș. Să zic acum despre el că e hipster?Imaginehipster, parc, street delivery

Anunțuri