Etichete

, , , ,


Imagine

43 de westie în același loc. Este rezultatul unei intrebari postate pe facebook de o mână de oameni sub o fotografie, care înfățișa o excentrică adunare de westie. Imaginea nu era din România, ci din Grecia, de la Atena.

intalnire_westieApoi a mai apărut una – din Brazilia, și încă una – din Japonia. Se schimba fotografia, dar întrebarea – „putem face și noi o întâlnire, la București?” – rămânea. Ei bine, DA. Putem face. Ba chiar s-a întâmplat. Iar dovada o vedeți aici și pe pagina de facebook Westie – România.

Potrivit lui Daniel Coman, organizator, totul a pornit de la un gând, undeva prin toamna anului trecut. Are un Westie, – ca să știți, pentru oricare dintre noi, cei care trăim alături de un westie, ghemul alb este The One, adică Westie cu majuscule -, primul câine din viața lui și a vrut să facă o pagină dedicată temperamentalilor terrieri. I s-a alăturat Silviu Iovan, care a creat un site, Club Westie România.

nationalaAșa a apărut o comunitate, inițial virtuală. Azi însă, cei mai mulți dintre noi am ieșit din spatele imaginilor frumoase postate pe rețelele de socializare, a descrierilor haioase și a rândurilor de jurnal.

Ne-am văzut la Ringstar, în Băneasa, ne-am cunoscut, ne-am bucurat, am zâmbit, am fost fericiți. Și noi și westie.

AICI PUTETI VEDEA O GALERIE FOTO

PORTRETE  ADORABILE

Dovadă stau fotografiile – minunate. Ce nu se vede e efortul. Efortul celor care au făcut totul posibil – au găsit locul, au găsit cățeluși și oameni dornici să ne arate ce înseamnă agility, ne-au dat recompense, ne-au oferit fundițe speciale din stofă ecosez, ne-au fotografiat, – o, Doamne, ce aventură, cu umbrelă antireflex, cu panou în spate și cu covor roșu – ne-au făcut atenți, ne-au dat apă, ne-au premiat. Într-un cuvânt ne-au făcut ziua!

Anunțuri