Etichete

,


Foto: Aky Westie

Foto: @Aky Westie

Bila neagră pentru un cabinet veterinar din Bucuresti. Ati mai pomenit sa te taxeze pentru transcrierea din carnetul de sanatate in pasaport a datelor plus ștampilele aferente ( care atesta vaccinul lui Aky si deparazitarile)? Mi s-a intamplat la Crivet Baba Novac, cabinet de la care cumparam in fiecare lună, de cel puțin două ori, mâncare uscata. Am mers să iau boabe și, fiind înainte de vacanță, l-am rugat pe unul dintre lucrătorii de acolo să îmi actualizeze pașaportul, respectiv să îmi treacă vaccinurile și deparazitările și în pașaport și să ștampileze probând astfel că westie este „la zi”. Nicio problemă. A făcut asta și m-a taxat. Trei ștampile = 30 de lei. Fireste, la final, cand mi-a dat pasaportul catelusului mi-a spus si suma am platit, dar am ramas cu gust…

Nu vă închipuiți că a făcut ceva în afară de ștampile. Nici măcar nu i-a luat temperatura lui Aky, nici nu l-a cântărit….

De ce m-am dus la ei? Nu am știut că la CoraVet, cabinetul la care mergem pentru consult, vaccin, etc., s-a schimbat programul de lucru. Am sunat dimineață și, pentru că nu mi-a răspuns nimeni, am tras concluzia că la CoraVet s-a intrat în concediu. Greșit: s-a schimbat programul de lucru, de la ora 10.00 la ora 20.00, iar sambata este deschis cabinetul pana la ora 17.00. Asta ca sa stiti!

Reclame